Οι εκδηλώσεις “Πολιτιστικές Αυλές 2022-23” συνεχίζονται εδώ στη μικρή μας αυλή της Villa Ilios στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης αποδεικνύοντας καθημερινά ότι ο πολιτισμός είναι παντού, είναι στη μικρή μας αυλή, στην πλατεία της γειτονιάς μας και αυτή είναι η γοητευτική ιδέα των Πολιτιστικών Δικαστηρίων 2022-23 να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο.

Με πάντα ελεύθερη είσοδο στην αυλή μας χθες, οι φίλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το συγγραφικό έργο της Αγλαΐας Μπλιούμη και του Μιχάλη Πατεντάλη και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Να ακούσει τους μουσικούς Γιώργο Αετόπουλο και Δημήτρη Αλιστρατινό και να ξεναγηθεί στην γκαλερί από τον Λάκη Μουρατίδη που εκθέτει τα έργα του. Αυτό το γοητευτικό κίνημα των Πολιτιστικών Δικαστηρίων 2022 – 23 που ξεκίνησε στην Ολυμπιακή Ακτή χωρίς πολλές φανφάρες και κοσμικές εδώ στη Villa Ilios, έχει τις δικές του εκπλήξεις όπως αυτή που έχουμε μαζί μας είναι ο κύριος της πολιτικής τοιχογραφίας, ιδρυτής του παγκόσμιου καλλιτεχνικού κινήματος Mural Global ( World Mural ) Klaus Klinger ότι οι φίλοι μας είχαν τη χαρά να γνωρίσουν και να μιλήσουν με το πόσο σεμνός και προσιτός είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε διαδικτυακά ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο οποίος με τον χαιρετισμό του μας έδειξε σε όλους ότι αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η δράση μας για τον Ελληνισμό της Διασποράς, τον οποίο στοχεύουμε να γίνει θεσμός κάνοντας ένας πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός ειδικού ραδιοφώνου και οργανωμένης χρήσης των social media με τον πολιτισμό. Συνεχίζουμε.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα σας προσκαλούμε στην τρίτη μέρα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικές Αυλές 2022-23» εδώ στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης στη Villa Ilios από τις 19:00 και είσοδο ελεύθερη με ένα ακόμα ενδιαφέρον πρόγραμμα που θα ξεκινήσει με τον Παντελή Βατούμ όπου σας εξηγεί πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το διαδίκτυο με τον καλύτερο τρόπο για αμφίδρομη επικοινωνία και προώθηση των πράξεών μας.

Στη συνέχεια απολαύστε ενεργά και διασκεδαστικά τον αγαπημένο μας ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα Βασίλη Τσικάρα στα μαθήματα θεάτρου.

Η βραδιά θα κλείσει με τον τραγουδοποιό Γιώργο Χαρατζόγλου, κλείνοντας μουσικά αυτό το υπέροχο τριήμερο μαζί του.

ΠΗΓΗ ..https://hellenicmediagroup.com/the-cultural-yards-2022-23-events-yesterday-and-today/

9 Post

admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *