Ο κ. Γρηγόρης Βερροιώτης ( Cyclist of the world )Δημοσιογράφος και Γενικός Γραμματέας του Μουσείου Ραδιοφωνίας στην Ελλάδα αποτελεί ένα από τα διδακτικά σύγχρονα εκθέματα του Μουσείου λόγω της καινοτομίας του καθώς για πολλά χρόνια ταξιδεύει στο κόσμο με το ποδήλατό του μεταφέροντας μαζί του ένα φορητό ραδιοφωνικό στούντιο, πραγματοποιώντας ραδιοφωνικές εκπομπές από όποιο σημείο του κόσμου βρίσκεται.

Η εργασία του Cyclist of the world σχετίζεται με την ταξιδιωτική βιωματική δημοσιογραφία, καταγράφοντας τους πολιτισμούς του κόσμου, τον κοινωνικό τους βίο , καινοτομικές και εναλλακτικές εφαρμογές που αφορούν τον τουρισμό. Στο «Μετόχι του Πολιτισμού» στο Βαρικό δημιουργείτε ειδικός χώρος δραστηριοτήτων του Cyclist of the world με παιδικά παιχνίδια ποδηλασίας και επιδείξεις για μεγάλους πως να οργανώσετε ένα ποδηλατικό ταξίδι. Στο χώρο δράσεων υπάρχουν οι συνεργάτες του και κατά περιόδους βρίσκεται και ο ίδιος για να κουβεντιάσετε μαζί του, ακόμη και να κάνετε μαζί μια ποδηλατική ολοήμερη εκδρομή.

Ο κ. Γρηγόρης με την παρουσία του και την συμμετοχή του στα προγράμματα στο Μετόχι Πολιτισμού στο Βαρικό τιμά τον ιδρυτή της Villa Ilios που με το ποδήλατό του από σπίτι σε σπίτι πουλούσε το γάλα της ημέρας σε πολλές οικογένειες της Κατερίνης καταφέρνοντας με την εργασία του να φτιάξει το οίκημα πιστεύοντας πως η περιοχή μπορεί να γίνει ένας τουριστικός προορισμός.

Ο κ. φώτης που μοίραζε για χρόνια με το ποδήλατό του γάλα και έφτιαξε τους ξενώνες δικαιώθηκε και αποτελεί σύμβολο για όσους τολμούν να στηρίζουν το διαφορετικό αλλά και για τους ποδηλάτες τους κόσμου. Εδώ και χρόνια χάρη στους πρωτοπόρους που επένδυσαν τότε στον τουρισμό, πολλές οικογένειες ζούνε από τις υπηρεσίες που προσφέρουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων οι οποίοι παράλληλα δίνουν και εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κώστας Αμπεριάδης και ο κ. Γρηγόρης Βερροιώτης έχουν μια βαθιά φιλία πολλών ετών που τους έδεσαν οι πρωτότυπες και σπάνιες στο κόσμο εργασίες τους και αξίζει να έχετε μαζί τους την εμπειρία διαλόγου και να τους απολαύσετε να διδάσκουν τις ιδιαίτερες γνώσεις τους. Η διαμονή σας στη Villa Ilios σας δίνει την δυνατότητα να έχετε έκπτωση 50% για τα παιδιά και ενήλικες να επισκεφθείτε της εγκαταστάσεις στο «Μετόχι του Πολιτισμού» στο Βαρικό και να συμμετάσχετε στα προγράμματα του Cyclist of the world

8 Post

admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *